Parfumuri şi haine contrafăcute, în valoare de peste 100.000 lei, confiscate de Poliţia Capitalei

Sute de parfumuri şi haine contrafăcute, în valoare de peste 100.000 de lei, au fost descoperite de către poliţiştii bucureşteni într-un autocar care efectua o cursă internaţională de transport persoane către Turcia. În urma acţiunii, 7 persoane sunt cercetate pentru contrabandă şi contrafacere.

157 afișări
Imaginea articolului Parfumuri şi haine contrafăcute, în valoare de peste 100.000 lei, confiscate de Poliţia Capitalei

Parfumuri şi haine contrafăcute, în valoare de peste 100.000 lei, confiscate de Poliţia Capitalei

În urma unui control în trafic efectuat de către poliţiştii Capitalei asupra unui autocar ce efectua o cursă internaţională de transport persoane către Turcia, au fost descoperite sute de produse contrafăcute. Autocarul a fost oprit pe Şoseaua Giurgiului din Bucureşti.

"În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate peste 400 de articole îmbrăcăminte şi parfumuri prezentând caracteristicile unor produse contrafăcute şi purtând însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României şi pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Valoarea bunurilor indisponibilizate se ridică la suma de 105.000 lei", informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, printr-un comunicat de presă.

În urma anchetei desfăşurate de către poliţişti, au fost demarate cercetări împotriva a şapte persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere şi contrabandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici