Părinţii bărbatului din Braşov, căzut de la etajul 10, cu fetiţa în braţe: Erau fericiţi

Părinţii bărbatului din Braşov, căzut de la etajul 10 cu fetiţa în braţe, exclud varianta sinuciderii şi spun că fiul lor era fericit, nu ştiu să fi avut certuri în familie şi cred că întâmplarea de joi dimineaţă a fost un accident.„Era mereu cu fetiţa în braţe. O fi dat să deschidă geamul”,spun ei.

3786 afișări
Imaginea articolului Părinţii bărbatului din Braşov, căzut de la etajul 10, cu fetiţa în braţe: Erau fericiţi

Părinţii bărbatului din Braşov, căzut de la etajul 10, cu fetiţa în braţe: Erau fericiţi

Tatăl bărbatului din Braşov, care a căzut de la etajul 10, cu fetiţa de trei luni în braţe, ambii murind, spune că fiul său era fericit cu soţia şi cu cei doi copii.

„Nu ştim nimic. Suntem într-un punct în care nu ştim nimic. Nu se certau. Erau fericiţi, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat.

Mama bărbatului consideră că întâmplarea de joi dimineaţă a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul.

„Eu aşa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetiţa în braţe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu ştiu”, a spus mama braşoveanului.

Întrebată de jurnalişti dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Bărbatul de 37 de ani şi fetiţa lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soţia bărbatului şi un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea şi soţul ei nu s-au certat şi nu ştie ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniştită care nu avea probleme financiare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici