Pârtiile din staţiunile prahovene, deschise

Pârtiile din staţiunile prahovene sunt deschise pentru cei care vor să practice schiul sau snowboard-ul, condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă fiind pe pârtiile de mare altitudine din Sinaia.

12 afișări
Imaginea articolului Pârtiile din staţiunile prahovene, deschise

Pârtiile din staţiunile prahovene, deschise

Pârtiile din staţiunile prahovene sunt deschise în această perioadă pentru cei care vor să practice sporturile de iarnă. În condiţiile în care la sfârşitul săptămânii trecute doar pârtiile de mare altitudine din Sinaia erau practicabile, zăpada căzută în ultimele două zile face posibilă practicarea sporturilor de iarnă şi pe domeniul schiabil din Azuga şi, parţial, pe pârtia Kalinderu Buşteni.

Condiţii ideale pentru schi sau snowboard sunt, în această perioadă, pe pârtiile din Sinaia, unde stratul de zăpadă are câteva zeci de centimetri, şi toate pârtiile sunt deschise turiştilor, a declarat primarul staţiunii, Vlad Oprea.

Şi la Azuga toate cele şase pârtii, care se întind pe o lungime totală de şapte kilometri, sunt practicabile.

Conform salvamontiştilor din Buşteni, se poate schia şi pe pârtia Kalinderu, însă doar pe partea inferioară a pârtiei, întrucât în partea superioară stratul de zăpadă prea subţire nu permite practicarea sporturilor de iarnă.

De altfel, salvatorii montani din Buşteni au intervenit pentru a transporta un turist care a căzut pe pârtia Kalinderu şi a suferit o fractură, însă viaţa acestuia nu a fost pusă în pericol în urma accidentului de pe pârtie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici