Pasagerii My Air pot călători cu aeronavele Blue Air plătind taxele de aeroport

Blue Air anunţă pasagerii zborurilor anulate de My Air că pot călători cu aeronavele companiei, pe destinaţia România - Italia şi retur, indiferent de locul de plecare sau aterizare, plătind doar taxele de aeroport aferente zborurilor.

118 afișări
Imaginea articolului Pasagerii My Air pot călători cu aeronavele Blue Air plătind taxele de aeroport

Pasagerii My Air pot călători cu aeronavele Blue Air plătind taxele de aeroport (Montaj foto)

Blue Air  operează zboruri din Bucureşti spre următoarele destinaţii din Italia: Verona (cu plecare şi din Arad), Milano (cu plecare şi din Bacău şi Sibiu), Roma Fiumicino (cu plecare şi din Bacău, Sibiu), Bologna (cu plecare şi din Bacău), Catania, Napoli şi Torino Cuneo (cu plecare şi din Bacău). Compania operează zboruri şi din Suceava către Veneţia, potrivit unui comunicat de miercuri al companiei.

Cinci din şase curse ale companiei My Air care trebuiau să decoleze, miercuri, de pe Aeroportul Băneasa, au fost anulate, a declarat pentru MEDIAFAX, directorul Aeroportului Băneasa, Gheorghe Mihalcea, care a subliniat că reprezentanţii companiei nu au informat cu privire la cauzele acestei măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici