Pasagerii zborului Wizzair spre Roma sunt încă pe aeroportul din Timişoara

Cei 147 de pasageri ai cursei Wizzair care s-a întors pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara după ce i s-a blocat trenul de aterizare se aflau încă în aeroport, în noaptea de duminică spre luni, după 12 ore de aşteptare, deşi reprezentanţii companiei indicaseră ora 1.00 pentru plecarea spre Roma.

34 afișări
Imaginea articolului Pasagerii zborului Wizzair spre Roma sunt încă pe aeroportul din Timişoara

Pasagerii zborului Wizzair spre Roma sunt încă pe aeroportul din Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit pasagerilor, în jurul orei 24.30, au fost invitaţi la check-in, dar de mai bine de jumătate de oră se aflau în sala de aşteptare, iar avionul care trebuia să îi transporte la Roma nu sosise încă.

"Suntem în sala de aşteptare. Am trecut pe la check-in la ora 24.30, ne-am lăsat bagajele şi credeam că o să plecăm. Dar stăm de jumătate de oră şi nu se vede niciun avion”, a declarat unul dintre pasageri.

Un avion aparţinând companiei Wizzair cu 147 de pasageri la bord a fost nevoit, dumincă după-amiază, să se întoarcă pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara din cauza unor probleme tehnice la trenul de aterizare, care a rămas blocat în poziţia "deschis".

Potrivit pasagerilor zborului Wizzair care făcea legătura între Timişoara şi Roma, la 20 de minute de la decolare s-a simţit un miros de plastic ars, piloţii anunţându-i că au o defecţiune tehnică şi că vor trebui să se întoarcă pe aeroportul din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici