Pasajul Unirii intră luni în renovare

Administraţia Străzilor începe, luni, lucrări de reabilitare la Pasajul Unirii pentru o perioadă de aproximativ patru luni, circulaţia urmând să se desfăşoare pe un singur sens în timpul zilei, iar noaptea pasajul va fi închis.

45 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii intră luni în renovare

Pasajul Unirii intră luni în renovare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de duminică al Primăriei Municipiului Bucureşti, circulaţia în Pasajul Unirii va fi restricţionată pe un singur sens în timpul zilei şi total în timpul nopţii, pentru o perioadă de aproximativ patru luni, semnalizarea rutieră urmând să fie asigurată de către executantul lucrării.

De asemenea, autorităţile municipale mulţumesc riveranilor şi participanţilor la trafic "pentru înţelegerea faţă de disconfortul creat în timpul execuţiei lucrărilor".

"Se va lucra zi şi noapte, pentru ca pasajul Unirii să fie finalizat cel târziu la sfarşitul lunii octombrie, reabilitarea pasajelor rutiere fiind înscrisă pe lista de priorităţi pentru acest an", susţine Sorin Oprescu, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici