Pasarelă pietonală peste râul Colentina

Primăria Sectorului 2 va construi o pasarelă peste râul Colentina, pentru fluidizarea tranzitului pietonal, construcţia urmând să fie finalizată până la sfârşitul lunii iunie.

70 afișări
Imaginea articolului Pasarelă pietonală peste râul Colentina

Pasarelă pietonală peste râul Colentina

"Noua variantă de trafic va asigura accesul direct al locuitorilor de pe malul stâng către piaţă, deoarece pe acest mal se construiesc locuinţe pentru bucureşteni şi fluctuaţia populaţiei va fi mult mai mare", se arată într-un comunicat de luni al Primăriei Sectorului 2.

Construcţia, ce va fi realizată din beton armat, va avea 280 de metri pătraţi, o lăţime de opt metri şi o lungime de 35 de metri, pasarela urmând a fi echipată cu un parapet pietonal metalic care să permită racordarea pasarelei la aleile existente pe malurile râului Colentina.

Lucrările la pasarela pietonală peste râul Colentina au început în această iarnă, urmând a fi finalizate până la sfârşitul lunii iunie, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici