Patriarhul Daniel a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei prahovene Cornu

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), PF Daniel, a primit, marţi, titlul de cetăţean de onoare al comunei prahovene Cornu şi a participat la slujba de sfinţire a unor chilii din mănăstirea din localitate, ulterior, întâlnindu-se cu deputatul PSD Adrian Năstase.

178 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei prahovene Cornu

Patriarhul Daniel (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Prahova, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a participat, marţi, la slujba de sfinţire a chiliilor de la Mănăstirea cu Hramul "Sfântul Evanghelist Ioan" din comuna Cornu, ocazie cu care s-a pus piatra de temelie a Bisericii mănăstirii.

La eveniment au participat peste 1.500 de credincioşi, veniţi atât din comuna Cornu, cât şi din localităţile învecinate, iar slujba a fost oficiată de un sobor de 21 de preoţi.

Tot marţi, Patriarhul Daniel a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Cornu.

Conform sursei citate, Patriarhul este al treilea cetăţean de onoare al acestei comune, primii doi fiind deputatul Adrian Năstase şi preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma.

După terminarea slujbei religioase, Patriarhul Daniel s-a întâlnit cu primarul comunei, cu Adrian Năstase şi cu Mircea Cosma şi au discutat despre lucrările de renovare a obiectivelor religioase şi istorice din Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici