Patric Petre Marin, prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de al TVR 2, a murit într-un accident rutier

Patric Petre Marin, prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de la TVR 2, a murit în accidentul petrecut miercuri dimineaţă pe DN1, în zona localităţii Săftica, în care au fost implicate trei maşini.

557 afișări
Imaginea articolului Patric Petre Marin, prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de al TVR 2, a murit într-un accident rutier

Patric Petre Marin, prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de al TVR 2, a murit într-un accident rutier (Imagine: tvr.ro)

Reprezentanţii Televiziunii Publice au declarat pentru MEDIAFAX că Patric Petre Marin era colaborator al TVR.

În momentul producerii accidentului, în maşină se mai aflau un operator imagine şi Liliana Covlea, producător al emisiunii "Bugetul meu".

Accidentul în care a murit Patric Petre Marin şi alte persoane au fost rănite s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe DN1, în zona localităţii Săftica. Potrivit subinspectorului Laurenţiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs în jurul orei 8.40, pe DN1, în zona localităţii Săftica, pe sensul spre Ploieşti. În urma accidentului, în care au fost implicate trei maşini, o persoană a decedat, a mai spus Laurenţiu Dicu.

Din primele informaţii rezultă că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere.

Patric Petre Marin, în vârstă de 54 de ani, a fost prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2. El a acceptat să lucreze în televiziune pentru că, "azi, nimic nu se mai poate concepe fără televiziune", potrivit site-ului TVR.

Chiar dacă avea diplomă şi experienţă de inginer energetician, Patric Petre Marin a visat încă din copilărie să devină actor, motiv pentru care a absolvit Academia de Teatru şi Film, promoţia 1991. A debutat ca actor la Teatrul "L.S. Bulandra", a fost actor şi director adjunct la Teatrul Mic din Capitală.

Era căsătorit cu actriţa Dana Tapalagă şi au avut împreună trei băieţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici