Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul pirotehnic de la Colectiv a fost găsită decedată - surse

Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată în casă în cursul zilei de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Daniela Niţă avea 44 de ani.

14562 afișări
Imaginea articolului Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul pirotehnic de la Colectiv a fost găsită decedată - surse

Poliţiştii Direcţiei Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este Daniela Niţă, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Daniela Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, şi soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimişi în judecată în dosarul Colectiv.

În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici