Patrolul fabricii de lactate Brădet, apel pe Facebook pentru reînceperea producţiei

Patronul fabricii de lactate Brădet, Marius Badea, a lansat un apel pe Facebook, pentru ca oamenii să îl ajute, prin votul lor, să reîncepă producţia.

5172 afișări
Imaginea articolului Patrolul fabricii de lactate Brădet, apel pe Facebook pentru reînceperea producţiei

Patrolul fabricii de lactate Brădet, apel pe Facebook pentru reînceperea producţiei

"Am nevoie de sinceritatea dvs. În condiţiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo şi rezultatul verbal este negativ şi confirmat de buletinele de analiza din Germania. Vreau să ştiu dacă aveţi încredere să consumaţi produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte Românesc după reteţe Româneşti. O fabrică care vă aşteaptă cu mult drag să-i treceţi pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producţia dar, depindem de dvs, aşa că vă rugăm să daţi like acestei pagini dacă aveţi încredere să cumpăraţi şi să consumaţi produsele noastre”, a scris Marius Badea, pe pagina de Facebook a fabricii Lactate Brădet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici