Patronul restaurantului La Cocoşatu' nu a lăsat niciun bilet. Sinuciderea este principala variantă a morţii

Patronul restaurantului La Cocoşatu' nu a lăsat niciun bilet sau mesaj prin care să îşi explice gestul, varianta principală în cazul morţii este sinuciderea, legiştii constatând că a murit în urma unei asfixii mecanice prin spânzurare, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

737 afișări
Imaginea articolului Patronul restaurantului La Cocoşatu' nu a lăsat niciun bilet. Sinuciderea este principala variantă a morţii

Patronul restaurantului La Cocoşatu' nu a lăsat niciun bilet. Sinuciderea este principala variantă a morţii (Imagine: Diana Iurkiewicz / Mediafax Foto)

Potrivit Dianei Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, în urma autopsiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" nu au fost identificate alte urme de violenţă pe trupul patronului restaurantului La Cocoşatu', Ioan Oiţă, motiv pentru care principala variantă este sinuciderea.

Diana Sarca a precizat că Ioan Oiţă nu a lăsat niciun bilet sau mesaj prin care să îşi explice gestul.

Poliţiştii îi vor chema la audieri, în zilele următoare, pe membrii familiei lui Ioan Oiţă, pentru a lămuri cum a ajuns acesta să se sinucidă, a adăugat Diana Sarca.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici