Patru angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială Sibiu, depistaţi cu COVID-19: 28 de oameni, izolaţi acasă

Patru angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială Sibiu, instituţie aflată în subordinea Primăriei Sibiu, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Un număr de 28 de persoane au fost izolate acasă, dintre care cei mai mulţi sunt din familiile celor diagnosticaţi.

999 afișări
Imaginea articolului Patru angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială Sibiu, depistaţi cu COVID-19: 28 de oameni, izolaţi acasă

Patru angajaţi de la Direcţia Copilului Sibiu, depistaţi cu COVID-19: 28 de oameni, izolaţi acasă

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au transmis, luni, că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, după ce s-au confirmat patru cazuri pozitive la testarea SARS-CoV-2.

„Din primele rezultate ale anchetei, s-a recomandat măsura izolării pentru un număr total de 28 de persoane dintre care un număr de cinci sunt contacţi din rândul angajaţilor, restul fiind contacţi din familie”, a spus Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Aceasta precizează că cei cinci angajaţi aflaţi în izolare au fost testaţi negativ.

În cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială au fost luate toate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii COVID-19, informează sursa citată.

De altfel, Primăria Sibiu informează că ghişeele Direcţiei de Asistenţă Socială, precum şi ghişeul Direcţiei Fiscale din sediul de pe bulevardul Victoriei, din oraş, se vor închide marţi, pentru dezinfecţia spaţiilor în contextul în care patru angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială au fost testaţi pozitiv cu SARS-CoV 2. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
izolare,
dgaspc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici