Patru bărbaţi din Republica Moldova, opriţi să iasă ilegal din România

Patru bărbaţi din Republica Moldova care intenţionau să treacă ilegal, pe jos, frontiera româno-ungară pentru a ajunge în Spaţiul Schengen, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră din Borş- Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

739 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi din Republica Moldova, opriţi să iasă ilegal din România

Patru bărbaţi din Republica Moldova, opriţi să iasă ilegal din România

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră de la Borş au observat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, patru bărbaţi care mergeau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Ei au fost reţinuţi la aproximativ 700 de metri de linia de frontieră şi conduşi la Poliţie pentru cercetări.

Cei patru bărbaţi din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, sunt solicitanţi de azil pe teritoriul României şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat a României pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor patru acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici