Patru bărbaţi mascaţi au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din Capitală

Patru bărbaţi mascaţi au intrat prin efracţie, duminică noapte, în Institutul Naţional de Cercetare Chimică şi Petrochimică, unde au legat paznicii şi au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din incintă.

51 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi mascaţi au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din Capitală

Patru bărbaţi mascaţi au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din Capitală (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, luni dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că hoţii, înarmaţi cu răngi, i-au agresat pe paznici şi i-au legat, după care au tăiat bancomatul şi au furat cutiile de valori din acesta.

Agresorii ar fi spart un geam pentru a intra în clădire, în centrul Capitalei. Incidentul s-a produs în jurul orei 1.30.

Ciocan a adăugat că hoţii nu au fost identificaţi, însă toate secţiile de poliţie din Capitală au fost anunţate şi sunt în alertă.

Ancheta este coordonată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici