Video Patru bihoreni, cercetaţi penal pentru transport ilegal de persoane

Patru bărbaţi din judeţul Bihor sunt cercetaţi penal pentru că transportau persoane pe raza judeţului Bihor, cu mai multe autoturisme sau cu un microbuze, deşi nu aveau autorizaţie în acest sens, contra serviciilor primind între şase şi 15 lei de persoană.

268 afișări

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF), împreună cu poliţişti ai Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor au desfăşurat controale, marţi, pe principalele artere de ieşire din Oradea, pentru a preveni şi combate transportul ilicit de persoane pe raza judeţului.

Astfel, poliţiştii s-au deplasat în locurile cunoscute ca fiind folosite de transportatorii "pirat" pentru "racolarea" clienţilor.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat patru autovehicule utilizate pentru astfel de activităţi, şoferii acestora fiind prinşi în flagrant delict în timp ce transportau persoane, fără autorizaţie în acest sens.

Astfel, au fost prinşi trei bărbaţi care transportau persoane, cu câte un autoturism, pe rutele Oradea - Aleşd, Oradea - Beiuş şi Oradea - Marghita. Un al patrulea bărbat, din Salonta, este supectat că transporta persoane pe ruta Oradea - Salonta, cu un microbuz.

În momentul în care au fost depistaţi, suspecţii transportau între patru şi opt persoane fiecare.

Ei sunt acuzaţi că efectuau zilnic, aceste transporturi, pe rutele menţionate, contra unor sume cuprinse între şase şi 15 lei de persoană, în funcţie de lungimea traseului. Niciunul dintre aceştia nu este autorizat să efectueze respectivele transporturi, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, cei patru fiind cercetaţi pentru exercitare fără drept a unei profesii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici