Patru bucureşteni suspectaţi că vindeau heroină în Capitală au fost arestaţi

Patru bucureşteni suspectaţi că vindeau heroină în Capitală, pentru sume cuprinse între 50 şi 200 de lei pe doză, au fost arestaţi, în urma unor percheziţii fiind găsite peste 50 de doze de heroină şi aproape tot atâtea doze de metadonă şi diazepam, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

163 afișări
Imaginea articolului Patru bucureşteni suspectaţi că vindeau heroină în Capitală au fost arestaţi

Patru bucureşteni suspectaţi că vindeau heroină în Capitală au fost arestaţi (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, sunt suspectate că fac parte dintr-o reţea de trafic stradal de heroină din Sectorul 2, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării infracţionale procurau importante cantităţi de heroină, pe care le redistribuiau cu preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei pe doză, în funcţie de cantitatea de drog conţinută.

În baza informaţiilor obţinute în acest caz, în 5 martie, ofiţerii antidrog, poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti i-au prins în flagrant delict pe doi dintre membrii grupării, după ce au vândut două doze de heroină unui consumator de droguri, pentru o sută de lei, tranzacţia finalizându-se în interiorul unui imobil.

În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au găsit în imobil alte două persoane, una având asupra sa şase doze de heroină, 27 de comprimate de metadonă şi 21 de comprimate de diazepam, iar cealaltă deţinând pentru vânzare 46 de doze de heroină.

Totodată, în locuinţă au mai fost depistaţi nouă consumatori de droguri care îşi procurau stupefiantele zilnic de la cei patru suspecţi.

Anchetatorii au ridicat pentru cercetări 54 de doze de heroină, 27 de comprimate de metadonă, 21 de comprimate de diazepam şi 5.776 de lei, despre care existau date că provin din vânzarea heroinei.

Cei patru membri ai grupării infracţionale au fost prezentaţi procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, care au propus cercetarea acestora în stare de arest preventiv, pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc.

La acţiune au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti. Ofiţerii antidrog continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a tuturor membrilor grupării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici