Patru case din Colibaşi (Giurgiu), cuprinse de flăcări (Video)

Patru case din comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, au fost cuprinse de flăcări, duminică dimineaţă, incendiul extinzându-se rapid din cauza vântului puternic.

153 afișări
Imaginea articolului Patru case din Colibaşi (Giurgiu), cuprinse de flăcări (Video)

Patru case din Colibasii (Giurgiu), cuprinse de flacari (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Incendiul nu s-a soldat cu victime şi a fost stins după mai bine de două ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Cătălin Eftene, a declarat, duminică, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 7.00. Acesta a izbucnit la una dintre case, dar din cauza vântului puternic s-a extins la alte două gospodării din apropiere. La faţa locului au fost trimise patru autospeciale cu apă şi spumă, trei din Capitală şi una de la Măgurele (Ilfov), a precizat Eftene.

Echipajele de pompieri vor rămâne la faţa locului până la localizarea tuturor focarelor care ar putea reaprinde focul, a mai spus purtătorul de cuvânt la ISU Bucureşti.

Potrivit sublocotenentului Gabriela Alina Georgescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, incendiul a izbucnit la una dintre case, dar din cauza vântului puternic s-a extins la alte locuinţe din apropiere.

Reprezentantul ISU Giurgiu a mai spus că intervenţia pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici