Patru copii au murit într-un incendiu în Sectorul 5 al Capitalei

Patru copii au murit, luni, într-un incendiu care a cuprins mai multe barăci din spatele unor blocuri din Sectorul 5, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

593 afișări
Imaginea articolului Patru copii au murit într-un incendiu în Sectorul 5 al Capitalei

Patru copii au murit într-un incendiu în Sectorul 5 al Capitalei (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 13.20 şi a fost stins, flăcările cuprinzând aproximativ 50 de metri pătraţi.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD pentru primul ajutor şi o maşină de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici