Raphael Varane şi-a anunţat plecarea de la Manchester United

  • Raphaël Varane a confirmat marţi că va pleca de la Manchester United în vară, la expirarea contractului, după trei sezoane petrecute pe Old Trafford.
  • Fundaşul a sosit de la Real Madrid în august 2021 şi s-a bucurat de respect pe Teatrul Viselor.
  • El a avut 93 de apariţii în tricoul Diavolilor roşii.
Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Raphael Varane şi-a anunţat plecarea de la Manchester United

Raphael Varane şi-a anunţat plecarea de la Manchester United

Francezul a contribuit la câştigarea primului trofeu major în şase ani, când a ridicat Cupa Carabao 2023 pe stadionul Wembley. Newcastle United a pierdut atunci cu 2-0 în faţa oamenilor lui Erik ten Hag, iar Rapha şi-a demonstrat experienţa alături de colegul din defensivă, Lisandro Martinez.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a marcat de două ori pentru Reds, primul său gol fiind reuşit într-o victorie pe teren propriu cu Brentford, în urmă cu doi ani. Cea de-a doua reuşită a lui Varane a adus lui United cele trei puncte din victoria cu 1-0 în faţa lui Wolves, în deschiderea actualei campanii 2023/24.

Până în prezent, el a avut 67 de apariţii în Premier League, dintre care 58 ca titular.

Clubul din Manchester a confirmat marţi plecarea francezului, precizând că fundaşul central de 31 de ani, accidentat de la înfrângerea cu Chelsea (3-4) din 4 aprilie, „lucrează din greu pentru a se recupera după accidentare şi speră să fie din nou disponibil înainte de finalul sezonului".

Varane şi-a anunţat plecarea şi printr-un mesaj emoţionant, postat pe reţelele sale de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici