Patru copii, răniţi într-un accident produs în judeţul Maramureş

Patru copii au fost răniţi, într-un accident produs pe DN 18B, în localitatea Groşi, judeţul Maramureş. Potrivit poliţiştilor, femeia aflată la volan circula cu viteză, a piedut controlul maşinii şi a intrat într-un şanţ.

126 afișări
Imaginea articolului Patru copii, răniţi într-un accident produs în judeţul Maramureş

Patru copii, răniţi într-un accident produs în judeţul Maramureş

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 18B, în localitatea Groşi, din judeţul Maramureş. Toate cele cinci persoane din maşină, printre care patru copii, au fost rănite.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 18B, în localitatea Groşi, judeţul Maramureş, conducătoarea unui autoturism care circula cu viteză a pierdut controlul volanului şi a părăsit suprafaţa carosabilă, intrând într-un şanţ din dreptul imobilului cu nr. 410. Toate cele cinci persoane din autovehicul, dintre care patru minori, au suferit leziuni uşoare din primele verificări, fiind conştiente, iar la faţa locului li se acordă îngrijirile medicale necesare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră în zona accidentului se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijată de poliţişti.

Taguri:
accident,
răniţi,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici