Patru frizerii din centrul oraşului Târgovişte au fost sparte

Poliţiştii din Târgovişte fac verificări, sâmbătă, după ce în noaptea precedentă patru frizerii din centrul oraşului au fost sparte. Deocamdată nu se cunoaşte prejudiciul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

141 afișări

Potrivirea reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, oamenii legii au primit mai multe sesizări cu privire la spargerea unor frizerii din Târgovişte.

Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre mai mulţi indivizi sau unul singur şi nici cum au intrat în frizeriile sparte.

”Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat, cum s-a pătruns, dacă există mai mulţi autori”, declară reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost sparte patru frizerii, aflate în centrul oraşului. Deocamdată nu se ştie ce s-a furat din interior, nefiind stabilit nici prejudiciul. Cert este că dintr-o frizerie, hoţii nu au apucat să fure nimic.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt şi tentativă de furt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici