Video Patru hoţi, prinşi cu focuri de armă după ce au spart un restaurant din zona Unirii din Capitală - VIDEO

Patru hoţi din locuinţe şi din firme, printre care şi un minor de 16 ani, au fost prinşi cu focuri de armă, în noaptea de marţi spre miercuri, la scurt timp după ce au spart un restaurant din zona Unirii din Capitală, de unde au luat aparatură electronică.

570 afișări

Membrii grupării infracţionale, care furau din locuinţe şi din societăţi comerciale după ce forţau sistemele de închidere, erau urmăriţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale -Poliţia Sectorului 6 şi ai Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 21 Poliţie.

Cei patru membrii grupării - I.S. de 44 de ani, D.L. de 16 ani, D.F. de 23 de ani şi S.A. de 27 de ani - au mers, miercuri, în jurul orei 00.05, cu un autoturism inscripţionat taxi, marca Dacia Logan, pe Splaiul Unirii, unde au coborât şi au supravegheat zona unui restaurant, aşteptând ca ultimii angajaţi să părăsească localul, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

La ora 00.25, imediat după ce ultima angajată a părăsit localul şi a asigurat uşa de la intrare, D.F. a forţat un geam termopan aflat în partea laterală a restaurantului. În acest timp, D.L. şi S.A. s-au aşezat pe o bancă în imediata apropiere a localului, urmărind cu atenţie dacă sunt observaţi de cineva, iar I.S. a rămas la autoturism. După 10 minute, D.F., D.L. şi S.A. au intrat în restaurant, iar timp de aproximativ 45 de minute au căutat şi au demontat aparatura electronică aflată pe pereţii localului.

În jurul orei 1:15, I.S. a parcat autoturismul aproape de geamul termopan forţat, iar ceilalţi trei au început să care mai multe bagaje voluminoase şi aparatură electronică. La ora 1.25, I.S. şi D.L. au plecat cu maşina, iar D.F. şi S.A. au mers pe jos, în aceeaşi direcţie. În acel moment, autoturismul a fost blocat de poliţişti, iar cei doi au fost imobilizaţi.

Ceilalţi doi care mergrau pe jos au încercat să fugă şi au fost prinşi la aproximativ 200 de metri de locul comiterii faptei, pentru oprirea lor fiind efectuate somaţiile legale şi executate cinci focuri de avertisment în plan vertical, a precizat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au găsit în autoturism mai multe bunuri electronice, o cutie metalică tip seif şi băuturi alcoolice.

Cei patru membri ai grupării au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 21, pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici