Patru luni de la Colectiv: 13 persoane rămân internate în spitalele din România şi din străinătate

La patru luni de la incendiul din Colectiv, în spitalele din România şi din străinătate mai sunt internate 13 victime, cei mai mulţi pacienţi fiind în spitalele din Belgia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

1079 afișări
Imaginea articolului Patru luni de la Colectiv: 13 persoane rămân internate în spitalele din România şi din străinătate

Patru luni de la Colectiv: 13 persoane rămân internate în spitalele din România şi din străinătate (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

După patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, 13 persoane rămân în continuare internate în spitalele din România şi din străinătate. La Spitalul Floreasca din Capitală mai este internată o singură persoană, cei mai mulţi răniţi fiind în continuare internaţi în Belgia.

"Sunt şapte pacienţi internaţi în Belgia, trei în Marea Britanie şi doi în Germania. La Spitalul Floreasca din România mai este internată o singură persoană", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Astăzi, de la ora 17.00, la patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, bucureştenii vor organiza un eveniment de comemorare pentru cei care au murit în clubul din Sectorul 4 al Capitalei. De la ora 17.00, oamenii se vor aduna în faţa Clubului Colectiv cu flori, lumânări şi mărţişoare, aducând un omagiu celor 63 de victime din incendiu care şi-au pierdut viaţa

"În februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunăm pe 29. Cu #mărţişoare, #flori şi #lumânări. Pentru ei, cei plecaţi, şi pentru ai lor, cei rămaşi. Căci Împreună rezistăm", se arată pe pagina de Facebook creată pentru evenimentul din această seară. Comemorarea victimelor din Clubul Colectiv se va încheia la ora 20.00.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 în spitalele din străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitalele din Capitală 147 de răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici