Patru maşini au ars într-o parcare din Timişoara, din cauza unui scurtcircuit

Patru maşini aflate într-o parcare din Timişoara, au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de marţi spre miercuri, două dintre acestea fiind distruse în întregime, cel mai probabil incendiul izbucnind în urma unui scurtcircuit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

751 afișări
Imaginea articolului Patru maşini au ars într-o parcare din Timişoara, din cauza unui scurtcircuit

Patru maşini au ars într-o parcare din Timişoara, din cauza unui scurtcircuit

Incendiul a izbucnit, în jurul orei 01.30, la o maşină parcată pe Calea Martirilor, din Timişoara, iar în scurt timp, flăcările au cuprins şi alte trei autoturisme aflate în apropiere.

Incendiul a fost stins de pompieri în aproximativ 30 de minute, însă două maşini au fost distruse în proporţie de sută la sută.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

„Este vorba despre un incendiu la mai multe autoturisme aflate într-o parcare, în Timişoara, pe Calea Martirilor, la numărul 37. Ne-am deplasat din cadrul inspectoratului cu două autospeciale, unsprezece subofiţeri şi un ofiţer. Au fost afectate patru autoturisme: două distruse în proporţie de sută la sută, unul distrus în proporţie de 40% şi a patra maşină a fost afectată doar la cauciuc şi la oglindă. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric”, a afirmat Bugdan Mutu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici