Video Patru militari cercetaţi în cazul furtului de la Ciorogârla rămân în arest

Cei patru militari cercetaţi în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla rămân în arest, ca urmare a deciziei de miercuri a Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti.

24 afișări

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti (TMTB) a judecat, miercuri, recursurile faţă de hotărârile instanţei inferioare privind, pe de o parte, eliberarea a doi dintre militarii cercetaţi în cazul furtului de arme de la Ciorgârla, iar pe de alta, menţinerea în arest a altor două cadre militare.

Astfel, TMTB a judecat recursul procurorilor faţă de deciziile instanţei inferioare privind eliberarea provizorie sub control judiciar a militarului Cristian Radu, acuzat de încălcare de consemn, şi, respectiv eliberarea provizorie pe cauţiune a lui Nicuşor Niţă.

Instanţa a admis cele două recursuri, iar în cazul lui Nicuşor Niţă a decis restituirea cauţiunii de 3000 de lei.

Pe de altă parte, TMTB a judecat, miercuri, şi recursurile lui Marian Dinu şi Marian Tudorache, faţă de decizia Tribunalului Militar de menţinere a lor în arest.

TMTB a respins recursurile în cazul celor doi militari.

Tribunalul Militar Bucureşti a decis, marţi, eliberarea provizorie sub control judiciar a militarului Cristian Radu, acuzat de încălcare de consemn, în legătură cu furtul de arme de la Ciorogârla.

Cu o zi în urmă, Tribunalul Militar Bucureşti respinsese cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate Marian Dinu şi Marian Tudorache şi admisese cererea de liberare provizorie pe cauţiune pentru Nicuşor Niţă, arestat, de asemenea, în cazul furtului de arme de la Ciorogârla.

În cazul lui Cristian Radu şi al lui Nicuşor Niţă, procurorii au făcut recurs.

Aceeaşi cale de atac au deschis şi Marian Dinu şi Marian Tudorache cărora li s-au respins cererile de eliberare provizorie.

Citeşte şi:

Doar unul din militarii arestaţi în cazul Ciorogârla, eliberat pe cauţiune

Trei dintre arestaţii în cazul furtului de la Ciorogârla cer eliberarea provizorie

Cei şapte militari acuzaţi în cazul Ciorogârla, arestaţi preventiv

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici