Patru morţi în urma unui accident rutier, în judeţul Mureş

Patru persoane au murit duminică după-amiază, în urma unui accident petrecut pe DN 15 (E 60), la ieşirea din Luduş spre Cluj, iar o alta a fost rănită grav şi transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

344 afișări
Imaginea articolului Patru morţi în urma unui accident rutier, în judeţul Mureş

Patru morţi în urma unui accident rutier, în judeţul Mureş (Montaj foto)

Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, comisarul şef Lucian Archiudean, a declarat că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei, în condiţiile în care carosabilul era umed.

Astfel, o femeie din Hunedoara care conducea un autoturism Ford, cu număr de înmatriculare de Bucureşti, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism Matiz, înmatriculat în judeţul Cluj, în care erau cinci persoane.

În urma impactului, patru persoane din autoturismul Matiz au murit, iar cel de-al cincilea ocupant al aceluiaşi autoturism, un bărbat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, în stare gravă.

Potrivit lui Archiudean, femeia din Hunedoara va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Coordonatorul SMURD Mureş, dr. Cristian Boeriu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul rănit are multiple fracturi, are un traumatism cranio-cerebral şi este în comă, fiind supus investigaţiilor.

Primele informaţii oferite de poliţişti arătau că trei persoane au murit în accident.

În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproximativ o oră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici