Patru morţi şi cinci răniţi, după ce un microbuz cu cetăţeni bulgari a intrat pe contrasens

Patru persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce şoferul unui microbuz în care se aflau mai mulţi cetăţeni bulgari a efectuat o depăşire imprudentă şi s-a izbit de trei autovehicule care circulau din sens opus.

1 afișare
Imaginea articolului Patru morţi şi cinci răniţi, după ce un microbuz cu cetăţeni bulgari a intrat pe contrasens

Patru morţi şi cinci răniţi, după ce un microbuz cu cetăţeni bulgari a intrat pe contrasens

Accidentul în care au murit două femei şi doi bărbaţi şi au fost răniţi alţi cinci, între care şi o fetiţă de doi ani, s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.00, în apropierea localităţii sibiene Sălişte, în condiţiile în care pe şosea nu era zăpadă, carosabilul fiind uscat. Un microbuz cu cetăţeni bulgari se îndrepta de la Sibiu spre Alba. La un moment dat, şoferul a intrat în depăşirea unei coloane de maşini. A fost agăţat de un tir care circula din sens opus iar apoi izbit în plin de un altul şi proiectat într-o camionetă.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că acest accident rutier cu consecinţe deosebit de grave s-a produs pe fondul efectuării unei manevre de depăşire neregulamentare a unui conducător bulgar care a intrat în depăşirea unei coloane formate din zece tiruri, moment în care a intrat în coliziune cu alte autovehicule care circulau din sens opus", a declarat subcomisarul Alin Pahonţu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Echipajul de descarcerare şi cinci ambulanţe au sosit imediat la faţa locului. Pentru doi bărbaţi şi două femei din microbuz a fost însă prea târziu.

"La faţa locului când am ajuns am găsit nouă victime, dintre care patru decedaţi şi cinci răniţi prezentând fracturi la membrele superioare, membrele inferioare, contuzii, Este vorba de patru adulţi şi o fetiţă de doi ani care e într-o stare destul de gravă", a declarat doctor Teodora Draghici, medic SMURD Sibiu.

Drumul Naţional 1 între Sibiu şi Sebeş Alba a fost blocat mai bine de două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici