Video Patru persoane au fost prinse în timp ce încercau să vândă un kilogram de cannabis

Patru persoane din Drobeta Turnu Severin, prinse în flagrant în timp ce încercau să vândă un kilogram de cannabis pe care ar fi urmat să primească 60.000 lei, au fost reţinute, joi, de procuorii DIICOT, Biroul Teritorial Mehedinţi.

51 afișări

Lucrătorii de la Crimă Organizată Craiova, Serviciul de Combatrere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, coordonaţi de un procuror DIICOT, au prins în flagrant, miercuri după-amiază, patru persoane care încercau să vândă un kilogram de cannabis.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani, toate din municipiul Drobeta Turnu Severin, au încercat să vândă întreaga cantitate de droguri pentru 60.000 de lei.

"Totodată, au fost indisponibilizate în vederea confiscării trei autoturisme în valoare totală de circa 70.000 euro, aparţinând persoanelor în cauză", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Mehedinţi, fiind cercetaţi pentru vânzare de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Două dintre aceste persoane vor fi prezentate, tot joi, magistraţilor de la Tribunalul Mehedinţi, cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici