Patru persoane au fost rănite în accidentul din Teleorman

Patru persoane au fost rănite, vineri dimineaţa, în accidentul care a avut loc pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, în judeţul Teleorman. Circulaţia este blocată.

144 afișări

Accidentul de pe DE 70, dintre Bujoreni şi Prunaru, s-a produs între două autobuze şi un ansamblu tir.

În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite.

Victimele au fost transportate la unităţi medicale, informează Poliţia Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulţi şi 2 copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre copii a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte trei persoane au fost transportate cu ambulanţele la spitalul din Alexandria.

Victimele sunt conştiente, cooperante şi prezintă diverse traumatisme, informează ISU Teleorman.

La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, iar traficul este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 503 către Videle.

Autorităţile din Teleorman sunt în alertă, vineri, după un accident rutier grav, între două autorcare şi un TIR, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70. Din cauza numărului mare de victime, intervin ambulanţe din Teleorman, din Giurgiu şi Bucureşti, precum şi elicopterul SMURD. Primele informaţii arată că ar fi patru victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici