Patru persoane, dintre care un copil, au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Gorj

Patru persoane, între care o fetiţă de 11 ani, au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN 67, în localitatea Câmpu Mare, judeţul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

254 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, dintre care un copil, au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Gorj

Patru persoane, dintre care un copil, au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Gorj

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat, pentru MEDIAFAX, că din primele informaţii reiese că două maşini s-au ciocnit, duminică, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite.

În urma impactului, un autoturism s-a oprit în câmp.

"ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de un accident rutier produs pe raza localităţi Scoarţa, satul Câmpu Mare, în care au fost implicate două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că, în urma impactului, au rezultat patru victime, două femei în vârstă de 20 şi 41 de ani, un bărbat în vârstă de 49 de ani şi o fetiţă de 11 ani. Victimele erau conştiente şi nu erau încarcerate. Acestea au primit primul ajutor şi au fost transportate la UPU pentru investigaţii medicale suplimentare", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cine este vinovat de producerea evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici