Patru persoane, muşcate de un lup în timp ce stăteau la iarbă verde

Patru persoane au ajuns, marţi după-amiază, la Spitalul din Comăneşti, după ce au fost muşcate de un lup, posibil turbat, în timp ce se aflau la iarbă verde, la coada lacului Valea Uzului, de la Dărmăneşti.

323 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, muşcate de un lup în timp ce stăteau la iarbă verde

Patru persoane, muşcate de un lup în timp ce stăteau la iarbă verde

Potrivit dr. Adrian Brânzaniuc, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Oneşti, una dintre cele patru persoane are o casă de vacanţă la coada lacului de la Dărmăneşti, iar acestea stăteau la iarbă verde. Prima a fost muşcată suceveanca Vera Vătămanu, în vârstă de 54 de ani, iar ceilalţi trei, Costică Ardeleanu ( 40 de ani), fiul său Costel Ardealeanu (17 ani) şi Mihai Milea (48 de ani), toţi din Dărmăneşti, i-au sărit în ajutor, fiind şi ei atacaţi de lup, cele mai multe plăgi muşcate avându-le Costică Ardeleanu.

"Au ajuns la Spitalul din Comăneşti, unde le-au fost curăţate rănile, iar la ora actuală au fost trimise la Oneşti, unde vor fi vaccinaţi antirabic întrucât este posibil ca lupul să fi fost turbat. După vaccinare, una dintre cele patru persoane, Costică Ardeleanu, care are răni mai grave, provocate de muşcături, se va întoarce pentru a fi internat la spitalul din Comăneşti. Ceilalţi trei au fost răniţi mai uşor", a explicat dr. Brânzaniuc.

Potrivit sursei citate, lupul care le-a atacat pe cele patru persoane a fost omorât de către cei doi bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici