Patru persoane rănite după impactul dintre două maşini, pe Valea Oltului. Traficul este blocat

Patru persoane au fost rănite, joi, în urma impactului dintre două maşini, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în zona localităţii Călimăneşti, unde două maşini s-au lovit frontal. Traficul rutier între judeţele Vâlcea şi Sibiu este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

77 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite după impactul dintre două maşini, pe Valea Oltului. Traficul este blocat

Patru persoane rănite după impactul dintre două maşini, pe Valea Oltului. Traficul este blocat

Potrivit ISU Vâlcea, cele patru persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi vor fi duse la UPU Vâlcea. Acestea acuză traumatisme toracice şi dureri abdominale.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a transmis că pe DN7, la kilometrul 201, în zona localităţii Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, şoferul primului vehicul, care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu cel de-al doilea vehicul, care circula regulamentar.

Traficul rutier este oprit, la ora transmtierii acestei ştiri, pe ambele sensuri de mers, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale victimelor şi a efectuării cercetării locului faptei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici