Patru persoane reţinute pentru braconarea a cinci căprioare

Patru persoane au fost reţinute, sâmbătă dimineaţă, după ce s-au întors de la vânătoare, poliţiştii găsind în maşina cu care se deplasau două arme şi cinci căprioare împuşcate, informează Poliţia Română.

19 afișări
Imaginea articolului Patru persoane reţinute pentru braconarea a cinci căprioare

Patru persoane reţinute pentru braconarea a cinci căprioare

Poliţişti din Municipiul Făgăraşi şi de la Postul de Poliţie Şoarş - IPJ Braşov au depistat, în noptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui control în trafic, patru persoane care se întorceau de la vânătoare, în autoutilitara cu care se deplasau fiind găsite căprioare.

Sâmbătă, în jurul orei 2.00, poliţiştii braşoveni i-au identificat în trafic pe D.C. (14 ani), B.L. (29 de ani) şi N.M. (32 de ani), care se deplasau cu o autoutilitară la volanul căreia se afla O.L. (29 de ani).

În urma controlului efectuat în autovehicul, au descoperite două arme de vânătoare cu glonţ, dintre care una cu lunetă, precum şi cinci căprioare împuşcate. Din verificări a reieşit că arma cu lunetă aparţine lui B.L., iar cealaltă lui O.L..

Poliţiştii au stabilit că cele cinci căprioare au fost vânate ilegal, cu puţin timp în urmă, cu cele două arme de vânătoare, folosindu-se şi de un far halogen, în fondul de vânătoare administrat de AVPS Făgăraş, de pe raza comunei Şoarş.

Cele două arme şi autovehiculul (care aparţine unei societăţi comerciale din Bucureşti) au fost ridicate pentru cercetări, iar suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti, pentru braconaj şi uz de armă letală fără drept, iar ulterior au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici