Patru presupuşi poliţişti ar fi intrat în casa unei familii, cerând bani - VIDEO

O familie formată din zece adulţi şi trei copii, care locuieşte în sectorul 3 al Capitalei, s-a trezit, luni seară, la uşa casei cu patru persoane cu cagule şi echipate precum poliţiştii care au cerut bani.

20 afișări
Imaginea articolului Patru presupuşi poliţişti ar fi intrat în casa unei familii, cerând bani - VIDEO

Patru presupuşi poliţişti ar fi intrat în casa unei familii, cerând bani (Captură video)

Unul din membri familiei a vândut recent o locuinţă prin programul "Prima casă", încasând 3.000 de euro şi urmând a primi restul de bani, în următoarele 45 de zile, informează surse judiciare.

Membrii familiei care s-a trezit, luni, în jurul orei 23.00, cu presupuşii poliţişti, spun că agresorii le-au cerut bani, în acest context având loc o altercaţie.

Doi membri ai familiei au fost uşor loviţi, unul în arcadă, iar altul zgâriat pe spate.

Familia care locuieşte în apropiere de strada Fizicienilor, din sectorul 3 al Capitalei, a anunţat Poliţia, lucrătorii Secţiei 11 audiind persoanele martore la incident şi strângând probe. În locuinţă a fost găsită o pereche de cătuşe, familia agresată afirmând că aparţine celor care păreau poliţişti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici