Patru spectatori, printre care un copil, au avut nevoie de medici la parada de la Arcul de Triumf

Patru persoane, printre care şi un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul paradei militare de la Arcul de Triumf din Capitală, în unul dintre cazuri fiind vorba de un bărbat transportat la spital după ce a căzut dintr-un copac.

190 afișări
Imaginea articolului Patru spectatori, printre care un copil, au avut nevoie de medici la parada de la Arcul de Triumf

Patru spectatori, printre care un copil, au avut nevoie de medici la parada de la Arcul de Triumf

Medicii de pe echipajele de urgenţă prezente, joi, la parada militară din Capitală au fost solicitaţi să intervină în patru cazuri, au declarat oficiali ISU Bucureşti Ilfov şi ai Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov pentru agenţia MEDIAFAX.

Un echipaj SMURD a fost chemat pentru a acorda îngriji unui tânăr cu lipotimie. Două ambulanţe de la Serviciul Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru un copil şi un adult ce s-au simţit rău din cauza frigului.

Un alt bărbat a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la spital, în stare stabilă, după ce a căzut dintr-un copac în care se urcase ca să vadă defilarea tehnicii militare, au precizat sursele citate.

La câteva bulevarde distanţă de zona unde a avut loc defilarea, pe Podul Grant, un şofer a suferit pagube uşoare la autoturismul său după ce a atins cu oglinda unul dintre tancurile retrase după paradă, au declarat reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere pentru agenţia MEDIAFAX.

La parada militară organizată joi în Capitală au participat peste 6.000 de spectatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici