Patru tineri răniţi la Mamaia, după ciocnirea a două ski-jet-uri

Patru tineri - două fete şi doi băieţi - au fost răniţi în accidentul petrecut, marţi, în jurul orei 18.00, la Mamaia, după ce două ambarcaţiuni de tip ski-jet s-au ciocnit, în dreptul plajei de la Cazino, din centrul staţiunii.

264 afișări
Imaginea articolului Patru tineri răniţi la Mamaia, după ciocnirea a două ski-jet-uri

Patru tineri răniţi la Mamaia, după ciocnirea a două ski-jet-uri

Şeful Poliţiei Mamaia, comisarul Iulian Dode, a declarat că patru tineri, doi băieţi şi două fete, au închiriat două ski-jeturi, marţi după-amiază, şi au plecat să se plimbe pe mare. Ambarcaţiunile au fost închiriate pe numele unuia dintre băieţi de la SC Amărui SRL din zona Casino Mamaia. Cei doi tineri au 27 şi 28 de ani, sunt amândoi din Turnu Severin, iar fetele sunt din Bucureşti, au amândouă 21 de ani, iar cei patru tineri s-au cunoscut în urmă cu câteva zile la Mamaia.

Potrivit sursei citate, cei patru tineri au închiriat ski-jeturile şi au plecat pe mare. La un moment dat, unul dintre băieţi a lăsat-o pe una din fete să conducă ambarcaţiunea, iar tânăra, lipsită de experienţă, a pierdut controlul ski-jetului şi a intrat în coliziune cu cealaltă ambarcaţiune, evenimentul petrecându-se la aproximativ 150 de metri de ţărm.

În urma impactului, cele două tinere au suferit câteva plăgi tăiate, unul din băieţi se afla în stare mai gravă, fiind suspectat că ar avea mai multe traumatisme. Celălalt băiat nu prezenta răni la prima vedere, iar medicii au decis că nu are nevoie de examinări suplimentare deoarece a scăpat teafăr în urma accidentului, alegându-se numai cu o sperietură zdravănă. De asemenea, unul dintre ski-jeturi a fost serios avariat în urma accidentului.

Tinerii se află, în prezent, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde sunt supuşi investigaţiilor de specialitate, iar cadrele medicale afirmă că viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Directorul adjunct al unităţii spitaliceşti, Bogdan Câmpineanu, a declarat că pacienţii sunt conştienţi, au suferit răni uşoare la mâini şi picioare, iar până în prezent investigaţiile nu au arătat că au suferit leziuni osoase în urma accidentului.

La ora transmierii acestei ştiri, răniţii sunt supuşi în continuare unor analize medicale, în funcţie de rezultatele examinării urmând să se decidă dacă ei vor fi sau nu internaţi.

Cadrele medicale susţin că viaţa lor nu a fost pusă în pericol în urma accidentului.

Cazul a fost preluat de către specialiştii Căpităniei Mamaia, care urmează să stabilească dacă cele două ambarcaţiuni au fost în bună stare de funcţionare şi dacă accidentul s-a produs din cauza unei erori tehnice sau umane.

La sfârşitul lunii iunie, un cetăţean spaniol, aflat în vacanţă în staţiunea Mamaia, a ajuns la spital după ce s-a rănit la picioare într-o coliziune produsă între două ski-jet-uri pe Lacul Siughiol, cel de-al doilea ski-jet fiind condus de un turist olandez.

În 5 iulie, un tânăr de 20 de ani am urit pe loc, iar un altul a fost rănit grav tot în urma unei coliziuni între două ambarcaţiuni de tip ski-jet în staţiunea Costineşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici