Paznic la şcoală anchetat pentru că a pipăit o fată de 11 ani

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, după ce părinţii unei eleve în vârstă de 11 ani, din Medgidia, au acuzat faptul că paznicul şcolii le-ar fi pipăit copila.

534 afișări
Imaginea articolului Paznic la şcoală anchetat pentru că a pipăit o fată de 11 ani

Dosar penal pentru paznicul unei şcoli din Medgidia, acuzat că a pipăit o elevă de 11 ani

Incidentul a avut loc la Şcoala Gimnazială I.L.Caragiale din Medgidia, judeţul Constanţa, la sfârşitul săptămânii trecute, iar părinţii fetei au sesizat autorităţile imediat după ce fiica lor le-a povestit că a fost pipăită de paznicul şcolii.

Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 11 ani ar fi fost abordată şi ulterior pipăită de un bărbat în vârstă de 60 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

O anchetă în acest caz a fost deschisă şi de Inspectoratul Şcolar al judeţului Cosntanţa, potrivit şefului IŞJ, Sorin Mihai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elevă,
agresiune,
paznic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici