Paznicul unei benzinării şi vânzătoarea unei staţii GPL, răniţi în urma unui jaf (Video)

Un paznic în vârstă de 55 de ani de la o benzinărie din oraşul dâmboviţean Moreni şi o vânzătoare de 18 ani de la o staţie GPL din apropiere au fost răniţi, vineri dimineaţă, după ce au fost atacaţi cu cuţitul de doi indivizi cu cagule pe faţă, care au jefuit cele două unităţi.

96 afișări
Imaginea articolului Paznicul unei benzinării şi vânzătoarea unei staţii GPL, răniţi în urma unui jaf (Video)

Paznicul unei benzinării şi vânzătoarea unei staţii GPL, răniţi în urma unui jaf (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului şef Nicolae Ciobanu, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Bărbatul, care are plăgi multiple, a fost operat imediat de către medicii chirurgi, iar fata, rănită uşor, este în afara oricărui pericol.

"Este o tâlhărie, după relatările victimelor este vorba de doi indivizi mascaţi care au atacat iniţial pe paznicul unei benzinării, l-au lovit cu cuţitul, l-au imobilizat şi apoi l-au legat cu bandă adezivă, apoi au dat atacul la staţia GPL, unde era o vânzătoare care a declarat că indivizii erau mascaţi, aveau cuţit şi bâte asupra lor. Atacul a avut loc în cartierul Schela Mare, din oraşul Moreni, acum facem cercetări şi prelevăm probe de la faţa locului şi am declanşat operaţiunea de prindere a autorilor", a declarat comisar şef Nicolae Ciobanu, adjunctul şefului IPJ Dâmboviţa.

Potrivit aceleiaşi surse, din primele cercetări, atacatorii au furat suma de 1.000 de lei din staţia GPL, iar poliţiştii urmează să vizioneze casetele cu imaginile de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei pentru a stabili dacă şi din această unitate au fost furaţi bani.

Starea victimelor, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, este stabilă la ora actuală.

"Bărbatul a fost operat imediat, i-a fost extirpat rinichiul stâng care a fost afectat prin înjunghiere şi este acum la reanimare, iar fata, lovită şi ea cu cuţitul, are răni faciale şi este tăiată la mâini. Ambii vor rămâne la noi internaţi, pentru tratament şi investigaţii medicale", a declarat Elena Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii se aflau la faţa locului şi ridicau probe, iar în paralel au început acţiunea de căutare a autorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici