Pe 1 iunie se deschid terasele şi la noi! Ce trucuri geniale au găsit nemţii pentru păstrarea distanţei

Românii aşteaptă cu nerăbdare deschiderea teraselor. În Germania, ele au fost deja deschise, dar măsurile de distanţare socială vor fi aplicate cel puţin până pe 29 iunie, aşa că patronii de localuri caută modalităţi ingenioase pentru ca oamenii să se poată întâlni în siguranţă. Iată o selecţie a celor mai amuzante trucuri folosite pentru păstrarea distanţei.

1271 afișări
Imaginea articolului Pe 1 iunie se deschid terasele şi la noi! Ce trucuri geniale au găsit nemţii pentru păstrarea distanţei

Pe 1 iunie se deschid terasele! Ce trucuri geniale pentru păstrarea distanţei putem împrumuta de la nemţi

Beef'n Beer din Hofheim german foloseşte urşi de pluş pentru a păstra ocupate o parte din locurile la mese. Nimeni nu va avea curajul şi nici impoliteţea de a-i deranja, aşa că toţi clienţii vor fi nevoiţi să ocupe doar locurile rămase libere. E o alternativă mult mai prietenoasă decât indicatorii de distanţă sau plexiglasul. La Konditorei Café Rothe, pălăriile cu bureţi pentru piscină au fost înmânate oaspeţilor pentru a aplica măsurile de distanţare socială.

Burger King le-a oferit clienţilor nişte coroane uriaşe, sub formă de sombrero-uri:

În oraşul Wetzlar, aproape de Frankfurt, IKEA a fost de acord să ofere accesul unei moschei locale în imensul său parc, pentru ca toţi credincioşii să poată fi la o distanţă sigură unul de celălalt, dar aproape de Allah. Imaginea rugăciunilor în aer liber a devenit virală, mulţi lăudând solidaritatea comunităţii, inclusiv din partea poliţiei, care a permis ca rugăciunile să se desfăşoare.

Dresda Palais Sommer, unul dintre cele mai importante festivaluri de vară din Germania, a anunţat că va continua programul său de peste 100 de evenimente în perioada 17 iulie - 23 august. Organizatorii aşteaptă până la 1.000 de vizitatori pentru fiecare concert, dar în faţa parcului din faţa Palatului Japonez vor fi desenate cercuri în care au voie să stea cel mult patru persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici