Pedeapsă maximă pentru crima îngrozitoare. Bărbatul din Braşov, care şi-a ucis familia în somn, condamnat la închisoare pe viaţă

Florin Buliga, bărbatul care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, în urmă cu aproape un an, a fost condamnat pe viaţă, decizia fiind luată, joi, de magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov. Sentinţa nu e definitivă.

7490 afișări
Imaginea articolului Pedeapsă maximă pentru crima îngrozitoare. Bărbatul din Braşov, care şi-a ucis familia în somn, condamnat la închisoare pe viaţă

Bărbatul din Braşov, care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, condamnat la închisoare pe viaţă

Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au decis, în primă instanţă, ca Florin Buliga să fie condamnat pe viaţă pentru fapta sa.

„A fost condamnat la detenţiune pe viaţă”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Tribunalului.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Braşov.

Florin Buliga şi-a înjunghiat soţia şi pe cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, în noaptea 26 spre 27 martie 2018, iar a doua zi, bărbatul s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis familia şi a trimis-o „către o lume mai bună”.

Înainte de a-şi omorî familia, bărbatul ar fi avut „o experienţă religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”, au spus achetatorii.

Florin Buliga a recunoscut în timpul anchetei că este consumator de cannabis, însă a declarat la audieri că în ziua tripei crime nu a consumat droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici