Pelerinaj la Iaşi. 175.000 de pelerini au trecut prin faţa raclei Sfintei Cuvioase Parascheva

Aproximativ 175.000 de pelerini au trecut prin faţa raclei Sfintei Cuvioase Parascheva începând de sâmbătă, de când moaştele au fost depuse în Curtea Mitropolitană.

167 afișări
Imaginea articolului Pelerinaj la Iaşi. 175.000 de pelerini au trecut prin faţa raclei Sfintei Cuvioase Parascheva

Pelerinaj la Iaşi. 175.000 de pelerini au trecut prin faţa raclei Sfintei Cuvioase Parascheva

Potrivit grupării de jandarmi din Bacău, care asigură ordinea în timpul manifestărilor, vineri dimineaţă, la coadă sunt aproximativ 7.000 de pelerini.

Racla cu moaştele Sfintei Parascheva a fost depusă în Curtea Mitropolitană spre închinare sâmbătă dimineaţă. La scoaterea în procesiune a raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva au participat mii de pelerini.

Racla cu sfintele moaşte va rămâne în baldachinul special amenajat până duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici