Video Pelerinaj la icoana Făcătoare de Minuni de la Mănăstirea Nicula (VIDEO)

Zeci de mii de credincioşi s-au închinat, în noaptea de marţi spre miercuri, la icoana Făcătoare de Minuni de la Mănăstirea Nicula, din judeţul Cluj, şi au înconjurat biserica de trei ori cu lumânări aprinse în mâini.

45 afișări

Slujba a început marţi seara şi a ţinut până după ora 2 noaptea, când icoana a fost scoasă din mănăstire şi prezentată credincioşilor de către preoţi. Miile de enoriaşi ortodocşi prezenţi, veniţi din toate judeţele Transilvaniei, dar şi din Moldova sau Oltenia, s-au înghesuit să atingă icoana cu mâna sau cu buchete de busuioc.

Alţi credincioşi au înconjurat biserica de lemn din curtea mănăstirii în coate şi în genunchi, conform tradiţiei, pentru iertarea păcatelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici