Pelerinaje pentru Florii, în ajunul sărbătorii, în Arhiepiscopia Bucureştilor

Patriarhia Română împreună cu Arhiepiscopia Bucureştilor, prin cele trei protoierii din Capitală, organizează sâmbătă, 11 aprilie, în ajunul praznicului Intrării Domnului în Ierusalim (Floriile), un pelerinaj pe traseul Mânăstirea Radu Vodă - Catedrala Patriarhală.

8 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei, părintele Bogdan Ciubotaru, peleriniii vor pleca la ora 17.00 de la Mânăstirea Radu Vodă, pe un traseu care include biserica Sfântul Spiridon Nou - paraclis patriarhal, biserica Sfânta Ecaterina - paraclisul Facultăţii de teologie ortodoxă Patriarhul Justinian a Universităţii din Bucureşti şi se va încheia la Catedrala Patriarhală.

Preasfinţitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va conduce pelerinajul de la Mânăstirea Radu Vodă şi până la Catedrala Patriarhală, unde pelerinii vor fi întâmpinaţi de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Protoieriile din judeţul Ilfov vor participa şi ele la pelerinajul din Capitală, iar Protoieriile din judeţul Prahova vor organiza pelerinaje pe plan local.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici