Penitenciarul Jilava propune ca deţinuţii să fie folosiţi la agricultură, construcţii

Penitenciarul Bucureşti Jilava pune la dispoziţie beneficiarilor interesaţi de forţă de muncă necalificată, în condiţii foarte avantajoase, deţinuţi pentru agricultură, gospodărie comunală, construcţii.

243 afișări
Imaginea articolului Penitenciarul Jilava propune ca deţinuţii să fie folosiţi la agricultură, construcţii

Penitenciarul Jilava propune ca deţinuţii să fie folosiţi la agricultură, construcţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concret, penitenciarul Jilava propune ca deţinuţii să lucreze, pentru cei interesaţi de mână de lucru, în agricultură (prăşit manual, irigat, recoltat), construcţii civile, industriale, drumuri, gospodărie comunală (curăţat parcuri şi spaţii verzi, amenajat şi curăţat străzi).

De asemenea, unitatea închiriază spaţii care pot fi folosite pentru activităţi lucrative sau producţie.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul unităţii din strada Sabarului 1,comuna Jilava, judeţul Ilfov, telefon 0214570181, fax 0214570164, 0742103941, 0757087957, cmicu@dgp.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici