Pensionarii, veteranii şi văduvele de război rămân cu facilităţi de călătorie

Pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor beneficia în continuare de facilităţile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau a taloanelor speciale de călătorie, conform normelor legale în vigoare, până la 1 ianuarie 2015, ulterior intrând în vigoare legitimaţiile de călătorie.

317 afișări
Imaginea articolului Pensionarii, veteranii şi văduvele de război rămân cu facilităţi de călătorie

Pensionarii, veteranii şi văduvele de război rămân cu facilităţi de călătorie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Guvernul a abrogat, în şedinţa de miercuri prin ordonanţă articolul II din Legea 211/2012 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului 8/2011 pentru modificarea şi completarea legislaţiei cu privire la eliberarea, gestionarea şi monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război şi văduvelor de război.

"Ordonanţă a fost adoptată ca urmare a dificultăţilor apărute în implementarea Legii 211/2012, nefiind identificate instituţiile responsabile care să aibă ca obiect de activitate decontarea biletelor de călătorie utilizate", precizează biroul de presă al Palatului Victoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici