Pensiune în flăcări în judeţul Caraş-Severin, turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi. Pompierii se luptă cu flăcările de aproximativ două ore

Turiştii şi angajaţii aflaţi, sâmbătă, într-o pensiune situată în localitatea Sasca Montană, din Caraş-Severin, au fost evacuaţi, după ce un incendiu a izbucnit la un restaurant, 10 pompieri cu 3 autospeciale intervenind de 2 ore pentru stingerea flăcărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1226 afișări
Imaginea articolului Pensiune în flăcări în judeţul Caraş-Severin, turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi. Pompierii se luptă cu flăcările de aproximativ două ore

Pensiune în flăcări în judeţul Caraş-Severin, turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi. Pompierii se luptă cu flăcările de aproximativ două ore (Imagine: Florin Bulgia/ Foto Mediafax)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit într-unul din cele două corpuri ale pensiunii, extinzându-se şi la acoperiş, turiştii şi angajaţii fiind imediat evacuaţi.

“Turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi, nu pot să vă dau o cifră, persoana care a sunat la 112 nu ştia să ne comunice aceste date. Am trimis acolo trei autospeciale cu apă şi spumă şi zece subofiţeri care intervin. Pensiunea respectivă este compusă din două corpuri: un corp restaurant şi un altul compus din parter plus două etaje. Incendiul se manifestă la corpul restaurant, iar colegii mei acţionează pentru stingerea incendiului, să nu se propage şi la celălalt corp, pentru că este situat în apropiere”, a precizat Elena Tarla.

Pompierii se luptă cu flăcările de aproximativ două ore.

"Apelantul spunea că a constatat că arde izolaţia din polistiren şi apoi flăcările s-au extins la acoperiş”, a declarat purtătorul de cuvânt la ISU Caraş-Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici