Surse: Anchetatorii au ridicat din casa criminalului din Palilula patru pistoale modificate/ Alte 4 pistoale şi o puşcă, găsite în locuinţă

Patru pistoale modificate au fost ridicate de anchetatori, vineri seara, din subsolul casei din Palilula în care tânărul care a ucis doi bărbaţi, tată şi fiu, şi a rănit alţi doi, locuia alături de concubină, potrivit unor surse judiciare, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Anchetatorii au descoperit, sâmbătă, noi arme în casa din Palilula în care locuia bărbatul.

5378 afișări
Imaginea articolului Surse: Anchetatorii au ridicat din casa criminalului din Palilula patru pistoale modificate/ Alte 4 pistoale şi o puşcă, găsite în locuinţă

CRIMA din Palilula: Anchetatorii au ridicat din casa atacatorului patru pistoale modificate - surse (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 22:11

După ce vineri noaptea au găsit patru pistoale modificate, din neletale în letale, sâmbătă, oamenii legii au făcut noi percheziţii în casa din Palilula în care locuia acesta. Aici au ridicat alte 4 pistoale neletale şi o armă cu aer comprimar.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane în acest caz în care se fac cercetări pentru omor şi uz de armă fără drept.

Cauza a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Aceştia aşteaptă şi rezultatele necropsiei victimelor pentru a se stabili câte arme a folosit criminalul. Asta pentru că unii dintre martori au declarat că tânărul din Timişoara a tras în victimele sale cu cel puţin două pistoale.

Reamintim că doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Tragedia s-a petrecut, vineri seara, în localitatea Palilula, judeţul Dolj.

Incidentul a pornit de la o maşină pe care agresorul, Dragoş Furtună, a parcat-o în drum. Prima sa victimă, Ion Trandafir, i-a spus să o mute pentru că nu avea loc să circule cu un tractor. În conflict a intervenit şi fiul său, dar şi alţi vecini.

În acel moment, susţin surse judiciare apropiate anchetei, agresorul a intrat în casă, a luat una sau mai multe arme şi a început să tragă în vecini.

Ion Trandafir a fost primul pe care Dragoş Furtună l-a împuşcat, acesta decedând pe loc. Apoi l-a împuşcat pe fiul acestuia care a decedat ulterior. Agresorul a mai rănit doi vecini, pe unul împuşcându-l în antebraţ, pe celălalt în obraz, iar apoi s-a sinucis.

Sursele judiciare menţionate anterior au precizat, pentru MEDIAFAX, că atât Dragoş Furtună cât şi concubina sa se aflau sub tratament pentru depresie, cei doi fiind plecaţi anterior în Germania pentru a se trata.

„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, a spus primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Oamenii legii urmează să stabilească şi de unde a procurat armele tânărul din Timişoara, pentru că acesta nu deţinea permis de port-armă. Mai mult, în urmă cu un an, acesta ar fi publicat pe internet un anunţ referitor la vânzarea unui pistol.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Armele ridicate de anchetatori au fost modificate, cel mai probabil de către tânărul din Timişoara, din neletale în letale. Anchetatorii au găsit şi mai multe gloanţe la faţa locului. Tânărul nu deţinea niciun fel de permis de port-armă.

„A fost constituit un colectiv de poliţişti care, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii legii aşteaptă şi rezultatele necropsiei, întrucât martorii spun că agresorul ar fi folosit cel puţin două arme în incidentul de vineri seara, conflict izbucnit din cauza unei maşini parcate în drum.

Dragoş Furtună, tânărul de 28 ani, din Timişoara, şi-a parcat maşina în faţa porţii. Prima sa victimă, Ion Trandafir, i-a spus să o mute pentru că nu avea loc să treacă pe drum cu un tractor. În conflict a intervenit şi fiul său, dar şi alţi vecini.

În acel moment, susţin surse judiciare apropiate anchetei, agresorul a intrat în casă, a luat una sau mai multe arme şi a început să tragă în vecini. 7

Ion Trandafir a fost primul pe care Dragoş Furtună l-a împuşcat, acesta decedând pe loc. Apoi l-a împuşcat pe fiul acestuia care a decedat ulterior. Agresorul a mai rănit doi vecini, pe unul împuşcându-l în antebraţ, pe celălalt în obraz, iar apoi s-a sinucis.

Sursele judiciare menţionate anterior au precizat, pentru MEDIAFAX, că atât Dragoş Furtună cât şi concubina sa se aflau sub tratament pentru depresie, cei doi fiind plecaţi anterior în Germania pentru a se trata.

Pentru moment, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru omor şi uz de armă fără drept.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici