Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de prostituţie şi proxenetism

Poliţiştii de la investigaţii criminale fac, miercuri, 12 percheziţii în Capitală, la locuinţele membrilor unui grup infracţional suspectat de proxenetism şi prostituţie de lux.

230 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de prostituţie şi proxenetism

Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de prostituţie şi proxenetism (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

În urma investigaţiilor, judiciariştii Sectorului 5 au obţinut date şi informaţii privind activitatea infracţională a membrilor grupului suspectat de proxenetism şi prostituţie de lux.

"Verificările de specialitate ale poliţiştilor bucureşteni au relevat faptul că în perioada octombrie 2012 - martie 2013, mai multe femei ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, în incinta unor stabilimente din Municipiul Bucureşti, în acest mod câştigându-şi principalele mijloace de existenţă", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, poliţiştii bucureşteni au mai stabilit că şapte bărbaţi şi două femei ar fi racolat clienţii, sprijinind astfel obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei.

La finalul percheziţiilor vor fi puse în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie audiate.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de la investigaţii criminale, coordonaţi de Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, cu sprijinul mai multor echipe de intervenţie rapidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici