Percheziţii în Capitală şi în Ilfov într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii din Capitală fac marţi cinci percheziţii domiciliare şi pun în aplicare două mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

335 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi în Ilfov într-un dosar de proxenetism

Percheziţii în Capitală şi în Ilfov într-un dosar de proxenetism

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada 31 martie 2021 – 31 august 2023, doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 56 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei a două femei, această activitate desfăşurându-se la diferite adrese din Capitală, dar şi din localităţi învecinate.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuiţii le-ar fi asigurat protecţie femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat şi coordonat activitatea de prostituţie, oferindu-le sfaturi şi indicaţii privind alegerea clienţilor şi relaţionarea cu aceştia, în scopul obţinerii unor sume de bani cât mai mari.

De asemenea, bănuiţii ar fi beneficiat, în această perioadă, de aproximativ 53.000 de euro, bani rezultaţi din activitatea de prostituţie.

În urma efectuării percheziţiilor, bărbaţii au fost depistaţi, urmând a fi duşi la audieri, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de proxenetism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici